trädgårdsbänkar

En trädgård behöver flera enkla sittplatser för att man ska kunna slå sig ner och njuta en stund i trädgårdens alla rum.
Kanske vill man ha en bänk och slå sig ner på vid den väldoftande honungsrosen just när den slagit ut,känna doften,lyssna på alla bin som surrar och bara njuta av det efterlängtade vackra.
Kanske vill man ha en bänk vid söderväggen på huset där man kan sitta och värma sig av vårens första sol med en kopp. Eller varför inte placera en av våra trädgårdsbänkar under en trädkrona där man kan söka skugga årets varmaste dagar och lyssna på trädets magi.
Vi har tagit fram två olika varianter på lätt placerade trädgårdsbänkar målade i härliga linoljefärger. Titta gärna i vår webbutik och hör av er om ni undrar någonting eller vill komma och titta på våra bänkar och bord.