Växthuset Flora

Pris:
59 900 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2075199
Typ:
växthuset Flora
Kommentar till butiken:
Endast i fysisk butik
Våra växthus är rustikt byggda i svenskt senvuxen furu som fått växa långsamt för att utveckla de egenskaper som behövs för ett långt liv i krävande förhållanden utomhus.
Växthusen är målade i en jordgrön linoljefärg enligt gamla svenska färgtraditioner som använts i generationer.
Linoljefärgen är mer miljövänlig och är till skillnad från plastfärg tillverkad av en förnybar resurs.
Linoljefärgen ger en mycket vacker och hållbar yta som andas och flagnar inte i samma utsträckning som plastfärger. Så att ditt växthus blir enkelt att underhålla och klarar av den tuffa miljön ute året om.

Glasen består av 4mm säkerhetsglas.
växthuset har 4 tackluckor och 4 st automatiska lucköppnare som styrs av solens uppvärmning. (Öppnarna behöver alltså ej el för att fungera, men behöver monteras ner på vintern för att ej frysa sönder).
Växthusen är perfekta för den odlingsintresserade men också ett riktigt smycke i trädgården och en utmärkt plats för att avnjuta en kopp te i vårsolen eller sitta i en kylig höstkväll.

Växthuset är 7m2.
Färg: Jordgrön.
Plåtarbete: Zinkplåt.
Levereras i 6 sektioner. (Glasen till takdelen behöver du montera själv). Då det annars blir väldigt tungt att lyfta på plats. Detta är väldigt enkelt, instruktion och material medföljer.

Att tänka på är att växthuset inte håller 100% tätt.
Växthuset är enkelt att underhålla och så är det roligt och rogivande att pyssla med sitt växthus meditativt som en egen oas.